ŠRÁMKOVA SOBOTKA MÁ OPĚT BŮROVNU. ZASTAVTE SE
18. 7. 2012
Byli jsme, ochutnali jsme, a aby se o tom jenom nepsalo, tak jsme i fotografovali. Zařazujeme malou fotoreportáž z první ochutnávky lahodných pochutin, připravených mistrem kuchařem panem Jindřichem Kratochvílem.
Příjemné od pana šéfkuchaře bylo slyšet, že k vaření se budou používat jen ty nejkvalitnější suroviny a maso z Českého ráje, tedy žádné podřadné dovozy neznámého původu.
Až na šunku a jeden salám bylo vše ochutnávané vyrobeno v kuchyni na Bůrovně, chutě lahodné. Našim hodnocení ale byl vyzvednut nádherný gulášek. Je patrno, že pan šéfkuchař vařil ve Vídni, protože vídeňský guláš je malinko jiný než náš český. Zaskočte jej ochutnat. Ostatně dnes se jede na ostro a jídelní lístek najdete na stránkách Bůrovna www.burovna.cz .
Fotografie se kliknutím myší na fotografii nechají zvětšit.
Foto Peba