Perličky z historie českého houskového knedlíku 7
25. 10. 2011
Součástí klání v roce 2008 byla i soutěž o nejlepší svíčkovou omáčku, kde první cenu získal Jaroslav Beránek z Hotelu Monty v Mariánských lázních. Jeden návštěvník se ptal, jak se může dělat omáčka ze svíček; údajně si nedělal legraci, byl tak pitomý.
Třetí ročník uskutečnili zakladatelé Dienstbierová a Reimann 23. listopadu 2009 v hotelu InterContinental. Vyhrál Tomáš Vaníček z pražského hotelu. Soutěž o nejlepší rajskou omáčku připravil Jaroslav Beránek z hotelu Monty v Mariánských lázních, vítěz soutěže o nejlepší svíčkovou omáčku v předchozím roce. Ten Beránek je údajně nejúspěšnější český omáčkář a hotely se o něj přetahují.
Sepsal Zdenek Reimann, autor
Fotografie se kliknutím myší na fotografii nechají zvětšit.
Foto Peba