Perličky z historie českého houskového knedlíku 7

25. 10. 2011

Součástí klání v roce 2008 byla i soutěž o nejlepší svíčkovou omáčku, kde první cenu získal Jaroslav Beránek z Hotelu Monty v Mariánských lázních. Jeden návštěvník se ptal, jak se může dělat omáčka ze svíček; údajně si nedělal legraci, byl tak pitomý.

Třetí ročník uskutečnili zakladatelé Dienstbierová a Reimann 23. listopadu 2009 v hotelu InterContinental. Vyhrál Tomáš Vaníček z pražského hotelu. Soutěž o nejlepší rajskou omáčku připravil Jaroslav Beránek z hotelu Monty v Mariánských lázních, vítěz soutěže o nejlepší svíčkovou omáčku v předchozím roce. Ten Beránek je údajně nejúspěšnější český omáčkář a hotely se o něj přetahují.

Sepsal Zdenek Reimann, autor

Fotografie se kliknutím myší na fotografii nechají zvětšit.

Foto Peba

TOPlist