Ochutnávky a předvedení výroby pochutin v Muzeu gastronomie v předvelikonočním a velikonočním čase

4. 3. 2013

Sobota 9. března 2013 – jarní vitamínová bomba, výroba + ochutnávka

Neděle 10. března 2013 – ochutnávka, 14:00 komentovaná prohlídka muzea. MENU: Tartaletkyz listového těsta s lehkým jahodovým a limetkovým krémem s čerstvým ovocem.

Sobota16. března 2013 –TRADIČNÍ VELIKONOČNÍ VAŘENÍ, výroba + ochutnávka.

Neděle 17. března2013 – ochutnávka, 14:00 komentovaná prohlídka muzea. MENU: Špenátová polévka Velikonoční nádivka s uzeným masem
Ořechový beránek.

Sobota 23. března 2013 – VELIKONOČNÍ VAŘENÍ A PEČENÍ PRO NETRPĚLIVÉ, výroba + ochutnávka.

Neděle 24. března 2013 – ochutnávka, 14:00 komentovaná prohlídka muzea. MENU: Tortily plněné špenátem se sýrovou omáčkou.Vídeňské řezy.

25. , 26., 27. , 28. a 29. března 2013 – ochutnávka velikonočních sladkostí a pučálky ( naklíčený a opražený hrách na sladko či slano), salát z pohanky (ochucený jako tatarský biftek).

Sobota, neděle a pondělí 29. 30. Březnaa 1. dubna – pečení a ochutnávka tradiční české velikonoční nádivky – zvané hlavička, pučálky a velikonočních sladkostí.

Pro děti je během celých svátkůpřipraveno vykrajování velikonočních motivů z barevné marcipánové hmoty.

Více na www.muzeumgastronomie.cz
 

TOPlist