Jak přežít dobu jedovou?

22. 10. 2014

Pozvání na diskusní večer s paní Prof. RNDr. Annou Struneckou, DRSc na téma jejích bestsellerů zaměřených na kvalitu potravin Doba jedová 1 a 2 a Jak přežít dobu jedovou?, kterou pořádáme společně se Slow food Praha.

Budeme hledat odpovědi např. na otázky

– co se přidává do vody a potravin?

– je dobrý margarin nebo máslo?

– jak na „éčka “ v potravinách

– které jsou zdravé a které škodlivé sladkosti?

– proč jíme jedovatá jídla? A mnoho dalších.

Těšíme se na vás 12. listopadu 2014 v 18 hodin ve Futurama caffé . Podrobnosti v přiložené pozvánce.

Lenka Šťastná

Více na webu http://bpwcr.cz

Pozvánka se kliknutím myší na pozvánku nechá zvětšit.
 

TOPlist