Jak přežít dobu jedovou?

22. 10. 2014
Pozvání na diskusní večer s paní Prof. RNDr. Annou Struneckou, DRSc na téma jejích bestsellerů zaměřených na kvalitu potravin Doba jedová 1 a 2 a Jak přežít dobu jedovou?, kterou pořádáme společně se Slow food Praha.
Budeme hledat odpovědi např. na otázky
– co se přidává do vody a potravin?
– je dobrý margarin nebo máslo?
– jak na „éčka “ v potravinách
– které jsou zdravé a které škodlivé sladkosti?
– proč jíme jedovatá jídla? A mnoho dalších.
Těšíme se na vás 12. listopadu 2014 v 18 hodin ve Futurama caffé . Podrobnosti v přiložené pozvánce.
Lenka Šťastná
Více na webu http://bpwcr.cz
Pozvánka se kliknutím myší na pozvánku nechá zvětšit.