CESTOU NA HORY, ZVĚŘINOVÉ HODY V SOBOTCE, RESTAURACE BŮROVNA
6. 2. 2013
Jestli pojedete do Krkonoš na lyžovačku, doporučuji zastavit se na zvěřinové hody v Sobotce v restauraci Bůrovna.
Zvěřinové hody připravuje mistr kuchař pan Kratochvíl a to je záruka toho, že se máme na co těšit.
Opět budou bažantí stehýnka a k tomu klasická nabídka zvěřinových hodů pana Kratochvíla.
Zvěřinová paštika s brusinkami
Daňčí kýta se šípkovou omáčkou, houskový knedlík
Jelení plec na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč
Zvěřinový guláš, houskový knedlík+karlovarský knedlík
Pečený kanec, bramborový knedlík, zelí
Bažantí stehna, špekový knedlík, červené zelí
Sladká tečka bude zmrzlinový pohár s lesním ovocem
Anebo, degustační menu s nabídkou šesti lahůdek
Zvěřinová paštika s brusinkami
Jelení plec na smetaně, houskový knedlík
Daňčí kýta se šípkovou omáčkou, žampionový knedlík
Zvěřinový guláš, žampionový knedlík
Pečený kanec, bramborový knedlík s houskou, hlávkové zelí
Bažantí stehýnko, špekový knedlík, červené zelí
No řekněte, není to lákavé?
Fotografie se kliknutím myší na fotografii nechají zvětšit.
Foto Peba
Doporučujeme objednat si po zkušenostech z Mexických specialit včas místo u stolu. www.burovna.cz