Recept od pana Polanského VEPŘOVÉ KOLENO JEDNA BÁSEŇ

18.3.2009 21:39:00

Suroviny: vepřové koleno, česnek, hořčice francouzská, pivo (množství: cca přiměřeně, přiměřeně) Postup: Smícháme francouzskou hořčici a vymačkaný česnek, zalejeme pivkem a uděláme z toho kašičku. Kolínko... Celý článek

Vepřová panenka marinovaná v medové omáčce „ Úsměv Lubánka“

20.2.2009 21:43:00

Je potřeba: Červené víno, med, sojová černá čínská omáčka, 5 hřebíčků, vorčestr, tabasko nebo podobné pálidlo, olivový olej, sůl, pepř. Konání: V červeném víně se rozpustí med a přidávají se ostatní... Celý článek

Na vodě v Benátkách a závěr fotoreportáže

8.11.2008 19:39:00

Prší, všude mokro a nehezky, klucí, psí, ani nechtějí na procházku a tak jsem si v pochmuře dnešního dne vzpomněl na vodu trochu jinak a rozhodl se uzavřít vodou podzimní Benátky. V Benátkách fotografoval a kochal se Petr... Celý článek

Podzimní Benátky ve fotografiích, odpoledne na trhu u mostu Rialto,úklid

22.10.2008 20:42:00

Tak jako vše hezké a dobré, třeba jídlo a pití, jednou končí. I hezky strávený den na trhu v Benátkách... Celý článek