Pangasius a jak to s ním opravdu je. Posláno jednou naší čtenářkou

13.11.2009 21:23:00

Pangasius je chuťově velice dobrá ryba, jen je potřeba brát na zřetel v jakých podmínkách chov probíhá, jako každá sumcovitá ryba trpí tzv. kožovcem kožním parazitem, který způsobuje v prvním roce velké ztráty, proto se... Celý článek

Víno, přítel člověka, Zdeněk Reimann

26.10.2009 21:30:00

Veselých historek spojených s vínem je skutečně mnoho, například ta s bezdomovcem, jak jel autobusem, byl silně cítit alkoholem i špínou, na tváři a krku měl stopy od rtěnky a lahev mu trčela z kapsy potrhaného kabátu. Posadil... Celý článek

Je mi smutno, je mi smutno nad zlatokopy v pohostinství

21.7.2009 21:33:00

Byl jsem na cestách po Moravě a v Mikulově jsem se potřeboval občerstvit. Chtěl jsem zajít do Jednorohého krokodýla, ale ten již není. Bylo to první překvapení, ale budiž, věci se časem... Celý článek

Recept od pana Polanského VEPŘOVÉ KOLENO JEDNA BÁSEŇ

18.3.2009 21:39:00

Suroviny: vepřové koleno, česnek, hořčice francouzská, pivo (množství: cca přiměřeně, přiměřeně) Postup: Smícháme francouzskou hořčici a vymačkaný česnek, zalejeme pivkem a uděláme z toho kašičku. Kolínko... Celý článek

ZAJÍMAVOSTI